Vyberte si to pravé auto podle vašeho znamení zvěrokruhu!

horoscope-96309_1280

Asi těžko dnes už budeme hledat někoho, kdo ke své přepravě do práce, na dovolenou, na nákup, výlety nebo zajištění všech důležitých věcí nejezdí autem. To, jaký typ auta si vyberete, ve velké míře ovlivní spokojenost vašeho života. Vliv na výběr mají vaše nároky, ale také znamení vašeho zvěrokruhu. Jaké auto se nejvíce hodí k vaší osobnosti? V jakém se budete cítit pohodlně?

Beran

Temperamentní beran musí být vždy v centru pozornosti. Stejně tak volí i své auto. K beranům se nejvíce hodí silná sportovní auta, velké terénní vozy a vozidla, na která se může vždy spolehnout.

Býk

Auto býka bude určitě luxusní. Tento řidič je sice prakticky založený, ale na vysoký komfort si skutečně potrpí. Ideální auto pro býky je tedy velmi kvalitní, spolehlivé a bude obsahovat všechny chytré vymoženosti dnešní doby, které si můžete přát.

Blíženci

Auto je pro blížence nutnost, jelikož milují neustálý pohyb. Proto by jejich auto mělo být snadno ovladatelné a dost rychlé! Na další vychytávky si ale moc nepotrpí. Stačí jim, že bude mít auto dálkové ovládání centrálního zamykání a pohodlné sedačky, jiné vymoženosti rádi přenechají jiným.

Rak

Nikdo není při výběru auta tak zaměřený na rodinu jako rak. Tito lidé porovnávají desítky aut jen kvůli tomu, aby se jim v autě dobře jelo s celou jejich rodinou. Komfort a praktičnost jsou hlavní dva atributy, které hledají. Také potřebují mít od auta především náhradní autoklíče pro případ čehokoliv.

Lev

Lev je skutečná rarita. A stejně takové musí být jejich auto. Chtějí na sebe upoutat, chtějí se předvádět. To mohou udělat drahým luxusním sporťákem, ale i ojetinou, která je však vyšperkovaná do posledního detailu. Obecně si lvi potrpí na luxus a velmi rychlá auta, se kterými mohou dělat různé blázniviny. Autoklíče nepůjčí jen tak někomu.

Panna

Praktická panna má vše ve svém životě dokonale zanalyzováno. U výběru auta se řídí rozumem. Proto nebude dávat přílišnou váhu designu nebo vychytávkám v autě, které bude využívat každý den. Důraz je kladen především na bezpečnost, spolehlivost a účelnost. Pro vás bude ideální praktické auto bez všech zbytečností, na které se budete moci spolehnout.

Váhy

Mít dokonalé auto není pro nerozhodné váhy účelem. Ideální je pro vás rodinný větší vůz, ale jste také zastánci elegance a krásných věcí, a tak jistě neodmítnete ani ladné křivky skutečně krásných vozů.

Štír

Levné ojetiny štíra nezajímají. Jejich auto musí skrývat něco víc, i když to nebude na první pohled zřejmé. Stejně jako jejich osobnost. Může se vám tedy zdát, že je jejich vůz velmi nenápadný, jakmile si s ním však do auta sednete, zjistíte, že je velmi výkonné a kvalitní. Štír si za skutečnou kvalitu rád zaplatí.

Střelec

Ideální auto pro střelce představuje jakýkoliv kvalitní vůz typu kombi, do kterého se vleze vše, co k životu potřebuje. Kromě dostatku místa by také mělo auto disponovat atributy jako je praktičnost, jelikož zde bude trávit dost svého času.

Kozoroh

Kozoroh nepotřebuje za každou cenu zaujmout. Více než do vzhledu svého auta proto bude investovat do spolehlivého vozu. Kvůli zaměření na kvalitu a výdrž můžeme u kozorohů pozorovat lásku k veteránům a starším vozům, které jsou však stále na vrcholu svých sil díky jejich kvalitě.

Vodnář

Vodnáři se nebojí nových věcí. Nesetkáte se proto u nich s konvenčními značkami. Milují originalitu a stejné bude i jejich auto. Jen tak jej u někoho jiného neuvidíte. Bude vyčnívat z davu! Vidět je tedy můžete ve skutečných raritách – v karavanu, moderním kompaktním elektromobilu do města nebo ve velmi starém trabantu. Jeho vůz se zkrátka bude něčím odlišovat. Stejně jako jeho povaha.

Ryby

Ryby si v životě vytváří pevné vztahy. Stejně tak si je vytvoří ke svému autu. Ohledně výběru auta dají prostě na svůj dobrý pocit. Jejich auto je zkrátka musí chytit za srdce. Nemají vyhraněný styl, jejich auto ale musí splňovat vysoké nároky na design. Nepleťte si to však s luxusem. Ryby nejsou ve výběru auta rozmazlené. Jen se jim zkrátka musí především líbit.

Máte doma auto, které odpovídá vašemu znamení?

Redakce

Add your Biographical Info and they will appear here.